Gefeliciteerd,
je bent zwanger!

Van harte gefeliciteerd, je bent in verwachting! Tijdens de zwangerschap komt er veel op jullie af, graag vertel ik je op welke momenten we contact zullen hebben als jullie je in willen schrijven bij Geliefd Kraamzorg.

geliefd kraamzorg bol creme
geliefd kraamzorg 50

Inschrijven

Wil je graag kraamzorg van Geliefd Kraamzorg ontvangen? Meld je aan (vanaf 8 weken zwangerschap) via het aanmeldingsformulier. Je ontvangt altijd een mail (binnen één week) of ik de zorg kan leveren. Heb je geen mail ontvangen? Check dan ook even je spam mailbox en neem gerust contact op. 

Het is goed om te weten dat ik per maand één tot twee gezinnen aanneem om goede zorg te kunnen leveren.

Intake

Rond de 30 weken zwangerschap zal er een intake bij jullie thuis plaatsvinden, tijdens dit gesprek bespreken we jullie vragen, wensen, behoeftes en evt. bijzonderheden voor in de kraamweek.
Tijdens de intake ontvang je alvast een uniek zorgplan en een rommelmeldingkaart met gegevens die je nodig hebt zodra je weet dat de bevalling zich aankondigt.

wit202402 Geliefd Kraamzorg Website Recensies blok 01
202402 Geliefd Kraamzorg Website Header blok wit 2

“Nine months preparing to fall in love for a lifetime”

Tak roze

De bevalling

Van de zorgverzekeraar heb je een kraampakket gekregen. Als dit niet zo is, kun je altijd zelf de benodigdheden kopen. Op de uitzetlijst krijg je een idee wat jij allemaal in huis moet halen. Mijn advies is om ervoor te zorgen dat je rond 36 weken alles klaar hebt. Zorg ook dat je alvast een vluchtkoffertje klaar hebt staan voor het geval de bevalling toch in het ziekenhuis moet plaatsvinden.

Ga je thuis bevallen dan breng je mij op de hoogte met een “rommelmelding”, door de rommelmelding weet ik dat de bevalling zich aandient. Als de verloskundige het tijd vind dat de kraamverzorgende komt neemt zij contact op met Geliefd Kraamzorg.

Tijdens de bevalling zal ik de verloskundige assisteren en zorg ik dat alle spullen gereed staan voor als de baby word geboren. Natuurlijk ben ik er ook om jullie te ondersteunen, zorg ik voor rust in de ruimte en help ik je ontspannen de bevalling door te komen.

wit202402 Geliefd Kraamzorg Website Recensies blok 01

De kraamweek

Ben je overdag thuis bevallen dan krijg je direct na de geboorte de eerste zorguren maar ook als je thuiskomt vanuit het ziekenhuis krijg je de hulp die je nodig hebt. Ben je in de nacht thuis bevallen dan zal ik ongeveer 2 tot 3 uur na de bevalling blijven, ik spreek met jullie af hoe laat ik de volgende dag weer bij jullie op de stoep sta.

Na de bevalling wil je herstellen en genieten van jullie baby, de zorg voor moeder en baby is de eerste prioriteit. Elke dag worden er diverse controles uitgevoerd bij moeder en de pasgeborene, deze worden bijgehouden in een online dossier waar je zelf ook in kunt. Bij bijzonderheden wordt altijd overlegd met de verloskundige.

Ik zal je helpen bij het geven van borst- of flesvoeding. Je kunt rekenen op een rustige en geduldige houding, daadkrachtig wanneer dit nodig is en met veel deskundigheid en ervaring. In de kraamweek help ik jullie bij het vinden van een nieuw ritme, de nodige rustmomentjes en zal evt. broertjes, zusjes erbij betrekken. In de kraamweek leer ik jullie alles over de verzorging van de baby, het veilig slapen, rooming-in, huilgedrag en hoe jullie kunnen ontspannen. Mochten jullie het leuk vinden bied ik ook babymassage aan, ik doe de bewegingen voor op een pop en één van jullie kan de massage bij de baby uitvoeren. Licht huishoudelijke taken worden opgepakt als de zorg dit toelaat en in goed overleg met elkaar zodat jij kunt genieten en herstellen.

beige ronding
202402 Geliefd Kraamzorg Website Recensies blok 03 1

Recensies

Tak creme