Over Eveline

Mijn naam is Eveline, geboren en getogen in Moerkapelle. In 2006 kochten mijn man en ik een jaren 30 woning in Waddinxveen. Toen alle drie onze jongens waren geboren groeiden we uit onze fijne woning en vonden we een klushuis in de dorpskern van Zevenhuizen waar we tot op de dag van vandaag met veel plezier wonen.

geliefd kraamzorg bol creme
geliefd kraamzorg 41
geliefd kraamzorg bol creme
geliefd kraamzorg 173

Van bloemen naar baby's

Als klein kind groeide ik op in een tuindersgezin, werken met bloemen zat er al vroeg in en ging dan ook de bloemenopleiding doen. Na jaren in de bloemenbranche te hebben gewerkt, winkels te hebben gehad werd het tijd voor een carrière switch. Het zorgen voor kinderen en voornamelijk voor baby’s heb ik altijd al heel leuk gevonden. Ik volgde de opleiding tot kraamverzorgende, waarna ik bij diverse kraambureaus heb gewerkt.

Eind 2022 maakte ik de keus om als zelfstandige in de kraamzorg te starten. Door voor mij zelf te gaan werken kan ik completere en persoonlijkere zorg op maat leveren. Vanaf de inschrijving tot het einde van de kraamweek zien jullie één gezicht en krijgen jullie een uniek zorgplan. Naast het werken in een digitale omgeving heb ik voor jullie een uniek en papieren zorgplan ontworpen die ik in de kraamweek gebruik om belangrijke gegevens in te vullen maar ook om mooie belevenissen in op te kunnen schrijven. Naast een uniek en papieren zorgplan voor de feestelijke kraamweek heb ik ook een invulboek ontwikkeld voor na een stille geboorte of als een baby na de geboorte overlijd. Ik wilde een uniek, mooi, rustig boek ontwerpen welke gebruikt kan worden voor belangrijke afspraken maar ook als een soort herinneringsboek die ingevuld wordt door de kraamverzorgende maar ook door jullie als ouders.

wit202402 Geliefd Kraamzorg Website Recensies blok 01

De betekenis van Geliefd kraamzorg

Vanaf kleins af aan is het christelijke geloof mij bijgebracht en op een gegeven moment heb ik zelf de keus gemaakt om mij volledig te richten op God. Hij is er altijd, ook op de momenten waarop ik dacht dat Hij er niet was. Hij heeft mij de talenten gegeven om zorg te dragen voor jullie als gezin en in Zijn naam mag ik deze uitdragen. Ik ben God dankbaar voor het werk dat ik nu met zo veel passie doe, daarom wilde ik een naam met een diepere betekenis.

Je kent vast de bekende worden wel “you are loved” “jij bent geliefd”. Als kind/ mens ben je geliefd door God. Het is een wonder hoe een baby mag groeien in je buik en door een bepaalde oerkracht van de vrouw geboren wordt. Alles erop en eraan, hoe wonderlijk mooi hoe alles werkt in zo’n klein lijfje.

In de kraamweek willen we laten voelen dat jullie kleine geliefd is, door God, door jullie als ouders en door mij als zorgprofessional.

Tak creme
wit202403 Geliefd Kraamzorg Website Recensies blok 04
202402 Geliefd Kraamzorg Website Recensies blok 03 1

Persoonlijke interesses

Ik wandel graag, bak het liefste elk weekend iets lekkers, ga er graag op uit met mijn gezin en onze hond, heb nog een grote passie voor bloemen en luister in mijn vrije tijd naar liederen van Sela, Hillsongs of 90s muziek.

Tak roze